Projecten


Uitgelichte projecten

Project Naarden

Realisatie van keuken en bijkeuken. Drankkast, tv en niskasten, Woonkamertafel. De basismaterialen voor de keuken zijn hoogwaardige doceren van Decolegno in combinatie met een op maat gemaakt volledig betonnen werkbladen met hierin een downdraft kookveld. Voor de eiken inbouwkasten is er gekozen voor een rustieke eiken afgewerkt met blue Dolphin Ultra matte lak. De robuuste tafel en salontafel zijn gemaakt van schoon geschaafde wagondelen.

Notenhouten schrijftafel

Schrijftafel van Amerikaans notenhout. De lade console beschikt over drie ”push to open” lades waarvan deze over zogenaamde dubbelschuine zwalustaart verbindingen beschikt. Tevens loopt de houtnerf door in de regel en staanders. Dit pronkstuk waar elke mogelijke houtverbinding subtiel in verwerkt is een hommage aan de Scandinavische ranke stijl uit de 50s en 60s.

Keuken Blaricum

Ultra strak ontwerp, Volledig hi-macs kookeiland met himacs spoelbak en Bora downdraft. Brede ”mis match” fronten van impression natural eiken afgewerkt met ultra matte lak. Wandkast is een combinatie van hoogwaardig spuitwerk met himacs.

Audio Meubel

Robuuste en stijlvolle combinatie van blauw staal en eiken fineer.

Keuken Blaricum twee

Een rustieke keuken met een robuust betonnen blad.

Het kookeiland is afgewerkt met beton cire. De fronten en greeplijsten zijn van eiken afgewerkt met een ultra matte lak

Notenhouten Bureaus

Een variatie en doorontwikkeling op de schrijftafel van Notenhout. Dit model is robuuster en een slag minder breed.

 

TV meubel

Tv meubel van Amerikaans noten fineer afgewerkt met Osmo hardwax meubelolie in combinatie met zwart himacs open vak.

Himacs is een composiet vervaardigd van acrylaat, natuurlijke pigmenten en bauxiet, een basis mineraal belangrijk voor het maken van aluminium. Dit geeft het materiaal het een harde en niet poreuze oppervlakte wat naadloos verlijmd kan worden.